Támogatóink bemutatása

TRUCK-TRAILER & PARTS KFT


A cég rövid története:

A székesfehérvári székhelyű Truck-Trailer & Parts Kft. 1994. óta foglalkozik közúti haszongépjármű és pótkocsi alkatrészek forgalmazásával- és szervizelésével.

2000. óta ügyfelei igényeinek magasabb szintű kielégítése végett egy új raktár- szerviz- üzlethelyiség kialakítását valósította meg.

Telephelyfejlesztés eredményeként a cég műszaki vizsgabázissal is bővült. Hitelesített vizsgabázisként személygépjárművek, tehergépjárművek, buszok, mezőgazdasági vontatók, illetve pótkocsik műszaki vizsgáztatását végzi. Új tevékenységi területként megjelent a Scania gépjárművek bontása, valamint a motor, a váltó és egyéb fődarabok felújítása. Telephelyükön 25 szakképzett, tapasztalt munkatárssal segítik az alkatrészeket vásárló és járműjavítást igénybe vevő ügyfeleiket. 

A növekvő igények hatására elindult a busz üzletág is. A Truck-Trailer & Parts Kft. beszállító partnere lett többek között Magyarország legnagyobb személyszállítással foglalkozó vállalatának és több busztársaságnak is. 

Mára a Truck-Trailer & Parts Kft. a haszongépjármű-alkatrész piac kiemelkedő alakjává nőtte ki magát, mely ügyfelei többéves bizalmának is köszönhető.

MASTERPLAST

A kezdetek

A Masterplast Kft. Székesfehérváron kezdte meg működését 1997-ben. A Tibor Dávid és Ács Balázs alapította 5 fős cég tevékenysége az építőanyag kereskedelem, fő termékei a tetőfóliák, üvegszövet hálók és építőipari kiegészítő termékek voltak. 

Dinamikus fejlődés

A kétezres években a partneri igények növekedésével párhuzamosan fejlődött a vállalat termékportfóliója, és szolgáltatásai. A Masterplast Kft. sikerrel lépett be a homlokzati hőszigetelő rendszerek, a szárazépítészeti termékek, valamint a hő-hang és víz szigetelési anyagok piacára is. 

A Masterplast csoport 

A Masterplast ezzel párhuzamosan nemzetközi vállalatcsoporttá fejlődött. Európai régiós szintű nagyvállalati méretet 2005-re érte el, amikorra kialakult a ma is működő, 8 országra kiterjedő leányvállalati portfolió. 2012-től kezdve folyamatosan bővülni kezdett az export tevékenység, aminek köszönhetően 2018-ra a vállalat piaci jelenléte a világ 41 országára terjedt ki.

Napjainkban

A Masterplast a közép-európai régió legnagyobb magyar tulajdonú építőanyaggyártó vállalata. A több mint 20 éves múltra visszatekintő cég értékeit és hagyományait folytatva hosszútávon segíti partnereit a sikeresebb üzleti működéshez, melynek alapja az állandó minőség biztosítása a teljes termékszortimentben és szolgáltatási csomagban.

Csór Önkormányzat

 A településnek hivatalosan több mint 900 éves múltja van, régészetileg pedig egészen biztos, hogy az elmúlt hatezer évben emberek lakták. Ez az a település, ahol Mátyás király először találkozott személyesen Beatrix királynéval, ahol az országban másodikként artézi kutat fúrattak, s ahonnét Székesfehérvár város lakossága az ivóvízének közel felét nyeri. 

Csór a Bakony keleti lábánál fekszik, egy főleg mészkőben és tőzegben gazdag területen. Múltját és jelenét biztos, jövőjét pedig minden valószínűség szerint a koronázó város Székesfehérvár és a négysávosított 8-as főút határozza majd meg. 

Lakosságszámunk évről-évre növekszik (2016-os év eleji adatok szerint 1927 fő), a településen mért munkanélküliség pedig 2016-ban a 3% alá csökkent. Kiemelkedő természeti értékeinknek köszönhetően Csór bekerült az Országos Kék Túra útvonalába. Ezen kívül a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy a helyi sportéletben a lakosság egyharmada eltérő intenzitással ugyan, de részt vesz. A teke sportnak, az asztalitenisznek és a labdarúgásnak köszönhetően felkerültünk az ország sporttérképére. 

Számos városban élő barátunk jár rendszeresen Csórra mozogni, kikapcsolódni. Úgy véljük ez a településünk jövője, éppen ezért szeretnénk a sportcentrumunkat bővíteni a 2014-2020-as Európai Uniós fejlesztési ciklusban. Zárva bevezető gondolataimat annyival szeretnék kedvet csinálni a honlapunkon való barangoláshoz, hogy elmondom, Csór ugyan nem a világ közepe, itt sem élnek csodatevő varázslók, vagy földöntúli erővel rendelkező szuperhősök, sőt még azt sem állíthatom, hogy itt a levegő gyógyítana, a csend pedig nyugtatna. Ám aki ide betér, az mégis, valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag, visszatér ide. Hiszen ha valaki a település egy pontján leás egy méterre, akkor kicsi az esélye annak, hogy ne fordítsa ki egy letűnt kor maradványát. Ez pedig azt mutatja, hogy a bolygó ezen szegletében mindig is volt élet. Csór tehát az ezer éves emlékek őrzője! Látogasson el hozzánk, ha teheti!

Csete Krisztián polgármester

THERMO-VÁR

A Thermo-vár szigetelő centrum várpalotai telephelyén 2007. év márciusában kezdte meg építőanyag kereskedelmi tevékenységét.

Elsődleges feladatunknak tekintjük a családi ház, társasház, panelház szigetelők és felújítók kiszolgálását kedvező áron és minőségben. Üzletünkben forgalmazunk homlokzati hőszigetelő rendszereket, szárazépítészeti elemeket kiegészítőket, vízszigetelő anyagokat, tetőkiegészítőket, hő-hangszigetelő termékeket. Vállaljuk a környező településeken működő vállalkozások, kivitelezők teljes körű kiszolgálását, célunk, hogy a hozzánk beérkező megrendeléseket pontosan, határidőre tudjuk teljesíteni, kiváló minőségben. Szakmai segítségnyújtással, tanácsadással állunk az Önök rendelkezésére. Árajánlatot készítünk a szükséges építőanyag mennyiségekről, melyek házhozszállítását megfelelő mennyiség esetén ingyenesen , akár építési ütemezés szerint is vállaljuk.
Havonta megújuló akciókkal várjuk kedves Ügyfeleinket!

Palota-Thermo Kft.

Palota-Thermo Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített név Palota-Thermo Kft
Ország Magyarország
Település Várpalota
Cím 8100 Várpalota, Szélhelyi út 7.
Web cím
Fő tevékenység 4120. Lakó- és nem lakó épület építése