.

.

CSÓRI TEKE SZAKOSZTÁLY

Kezdésből Bajnok csapat!

A csóri teke történelme

2003 augusztus 20. volt a csóri tekepálya hivatalos átadása. A jól felszerelt pálya átadója az akkori polgármester úr Csete Dezső, aki maga is nagy kedvelője volt ennek a sportnak.

Még ebben az évben megalakult a tekeszakosztály. A Csór Truck- Trailer tekecsapata 11 versenyzővel az NB-III Győr-Moson -Sopron megyei tekeszövetség alá tartozott. A tekeszakosztályunk olyan lendülettel kezdte meg a bajnokságot, hogy mindjárt az első évben meg is nyerte!

A Csóri tekeszakosztály további eredményei:

  • 2004-2005 NB-II 2.hely
  • 2005-2006 NB-II 2.hely
  • 2007-2008 NB-II 3.hely
  • 2008-2009 NB-II 2. hely. 

Tekesportért kitüntetést kapott...

2. Tekesportért kitüntetést kapott


Életművet gurított a csóri Csehi Sándor

Négy csóri tekés is elismerésben részesült a Magyar Teke Szövetség díjkiosztó évadzáróján. Jezsoviczki Anna a serdülő lányok, Hári Boglárka az ifjúsági női versenyzők, Németh Attila az ifjúsági korú férfiak között lett az év játékosa. Csehi Sándor "Tekesportért" kitüntetésben részesült!

Napjainkban...

A csóri Tekeszakosztály az egyik legsikeresebb hazai utánpótlásbázis

" Bár a magyar sport - benne az utánpótlás - létesítményhelyzete sokat javult az utóbbi időben, a jövő ígéretei nem mindenütt készülhetnek pompázó pályákon és csillogó csarnokokban. Új sorozatunkban kistelepülések olyan nevelőműhelyeit mutatjuk be, amelyek sikert sikerre halmoznak, vagy éppen csak körülményeikhez képest érnek el elismerésre méltó eredményeket. E heti főszereplőink a csóri tekézők.

Forrás: Jövünk! Utánpótlás-magazin M4 Sport 

Eddig négy utánpótláskorú világbajnokot nevelt ki Csór, s a jelek szerint nincs megállás

Kevés olyan település van Magyarországon, ahol annyira népszerű sportág a teke, mint a Fejér megyei Csóron, de még kevesebb, ahol annyira sikeres is. Az alig ezernyolcszáz főt számláló község rövid időn belül négy utánpótláskorú játékost juttatott el a falubajnokságtól a világbajnoki aranyéremig. Az M4Sporton látható: Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a friss korosztályos világbajnok Jezsoviczki Annát és a sikerre éhes csóri gyerekeket.

Forrás: Jövünk! Utánpótlás-magazin M4 Sport

Kérdésed van? Pályát bérelnél?

Teke szakosztályvezető
Csehi Sándor+36-70/571 2850